Chef

City: Montréal, Québec

Description

The Company Operating Name: Sana Restaurant

Title of Position: Chef

Business Address: 1175A Rue Crescent Montreal, H3G2B1

No. of Positions: 3

Terms of Employment: Full-time permanent, year round

Language Requirement(s): English and French

Wage: 19.50

Benefits Package (if applicable): N/A

Hours (each week): 32

Location of work: 1175A Rue Crescent Montreal, H3G2B1

Education: Secondary

Work Experience: 3-5 Experience

Job Duties:
• Prepare and cook complete meals or specialty foods, such as curries, sauces, soups, vegetables and meat, poultry and fish dishes, and food for special events such as banquets and catering.
• Preparing sweets, deserts, baking, pastries, gulab jaman, burfi, and chum chum.
• Instruct cooks in preparation, cooking, garnishing and presentation of food
• Supervise other kitchen staff
• May requisition food and kitchen supplies.
• May prepare and cook meals or specialty foods.

Job Requirements:
• 3-5 years experience
• English preferred
• Urdu is an asset
• Past experience cooking Indian and Pakistani dishes
• Good attitude
• Attention to detail
• Work well under pressure
• Team player
• Reliable, Organized and Dependable

Contact Information: HR-SR-QC@outlook.ca

Nom commercial de la société : Restaurant Sana

Titre du poste : Chef

Adresse commerciale : 1175A Rue Crescent Montréal, H3G2B1

Nombre de postes : 3

Conditions d'emploi : Permanent à temps plein, toute l'année

Langue(s) requise(s) : anglais et français

Salaire : 19,50

Ensemble d'avantages (le cas échéant) : N/A

Heures (chaque semaine): 32

Lieu de travail : 1175A Rue Crescent Montréal, H3G2B1

Éducation: Secondaire

Expérience de travail : 3 à 5 expériences

Tâches du poste :
• Préparez et cuisinez des repas complets ou des aliments de spécialité, tels que des currys, des sauces, des soupes, des légumes et des plats de viande, de volaille et de poisson, et des aliments pour des événements spéciaux tels que des banquets et des traiteurs.
• Préparation de bonbons, desserts, pâtisseries, pâtisseries, gulab jaman, burfi et chum chum.
• Instruire les cuisiniers dans la préparation, la cuisson, la garniture et la présentation des aliments
• Superviser les autres membres du personnel de cuisine
• Peut réquisitionner de la nourriture et des fournitures de cuisine.
• Peut préparer et cuisiner des repas ou des aliments de spécialité.

Exigences de l'emploi:
• 3 à 5 ans d'expérience
• Anglais de préférence
• L'ourdou est un atout
• Expérience antérieure de la cuisine indienne et pakistanaise
• Bonne attitude
• Attention au détail
• Fonctionne bien sous pression
• Esprit d'équipe
• Organisé et fiable

Coordonnées : HR-SR-QC@outlook.ca

Share this listing

Contact Form


PDF, Word, or Text file up to 5MB